Nakon 6 mjeseci titula: Đoković osvojio Istborn
Foto: Reuters

Pobijedio Monfisa

Nakon 6 mjeseci titula: Đoković osvojio Istborn

Novak Đoković osvojio je ATP Istborn pošto je u finalu pobijedio Gaela Monfisa u dva seta, 6:3, 6:4.

Srpki teniser je do finala došao ubjedljivom igrom, pošto u tri duela (Pospišil, Jang, Medvedev) nije izgubio niti jedan set a tako je bilo i u finalu.

Sa druge strane Monfis je takođe prikazao odličnu igru, s tim što je u polufinalu poslije velike borbe savladao sunarodnika Rišara Gaskea.

Ovo je prva titula srpskog tenisera od januara mjeseca kada je osvojio turnir u Dohi. Oba turnira koje je ove godine Novak osvojio dolaze iz serije 250. 

Đoković je sjajnom igrom u Istbornu, pokazao da se nalazi u dobroj formi pred najveći turnir na svijetu – Vimbldon. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.