Venus Villijams učestvovala u smrtonosnoj saobraćajnoj nesreći
Venus Vilijams

Policija saopštila

Venus Villijams učestvovala u smrtonosnoj saobraćajnoj nesreći

Američka policija je saopštila da je teniska zvijezda Venus Vilijams učestvovala u smrtonosnoj saobraćajnoj nesreći početkom juna.

Policija u Palm Biču je juče potvrdila za agenciju AP da je Vilijams učestvovala u sudaru 9. juna i da je pod istragom, a nije objasnila zašto je to objavljeno tek sada, niti je iznijela pojedinosti o udesu, prenosi Beta.

Po izvještajima medija, jedan putnik u drugom vozilu je kasnije umro od povreda.

Advokat Venus Vilijams je u saopštenju u četvrtak rekao da je ona izrazila "najdublje saučešće porodici koja je izgubila voljenu osobu". 

Advokat Malkolm Kaningem jerekao da je Vilijams ušla vozilom u raskrsnicu dok je na semaforu bilo zeleno, i da je išla brzinom od pet milja na sat (manje od 10 kilometara na sat), kada je drugo vozilo udarilo u njeno. 

Advokat je rekao da Vilijams nije dobila mandatnu kaznu, niti je optužena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.