Uručenje nagrade za Anu Milačić  zbog izuzetnih rezultata
Ilustracija

Promovisala CG na međunarodnom planu

Uručenje nagrade za Anu Milačić zbog izuzetnih rezultata

Rukometašici ekipe “AEK” iz Atine - Ani Milačić biće uručena Nagrada za izuzetne sportske rezultate na međunarodnom planu i promociju crnogorskog sporta i vrijednosti, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, u petak, 30. juna, u 11.00 sati.

''Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke. Milačić je prošla sve selekcije rukometnog kluba „Budućnost“ i sve mlađe selekcije Crne  Gore. Prije grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj'', saopšteno je sa Univerziteta Crne Gore.

Nagradu dodjeljuje Crnogorski naučni časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“ koji je, u cilju promocije crnogorskog sporta, odnedavno ustanovio ovu nagradu.

''Prvi dobitnici ove nagrade, pored Milačić, su i  crnogorski reprezentativac i košarkaš ekipe "Valensija" iz Španije - Bojan Dubljević i  karatista ekipe “Omladinac” iz Podgorice - Mario Hodžić. Cilj nam je bio da podstaknemo mlade ljude na što bolje sportske rezultate i samim tim promovišemo vrijednosti crnogorskog sporta'', kazao je urednik ovog časopis Duško Bjelica.

Dodjeljivanju nagrade će prisustvovati i jedan od urednika Časopisa i dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Stevo Popović. Časopis „Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine“ je jedini crnogorski naučni časopis koji je indeksiran u dvije naprestižnije baze podataka Web of Science i Scopus, čime zazuzima lidersku poziciju kada je riječ o naučnim časopisima.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.