Agasi uz Novaka na Vimbldonu tokom čitavog turnira
Novak Đoković

Agasi uz Novaka na Vimbldonu tokom čitavog turnira

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da će trener Andre Agasi biti uz njega na Vimbldonu tokom čitavog turnira.

- Andre bi trebalo da stigne sljedećeg vikenda. Biće tu prije nego što počne Vimbldon i ostaće dokle god sam ja na turniru, što je sjajna vijest. Osam-devet dana koje smo proveli zajedno na Rolan Garosu su mi mnogo značili, imao sam šta da naučim od njega. Dijelili smo iskustva i van terena, situacije kroz koje je on već prošao, a koje se meni dešavaju, rekao je Novak Đoković, prenose Novosti.

Đoković i Agasi počeli su da sarađuju prije nekoliko nedelja, ali prvi nastup na Rolan Garosu nije bio uspješan jer je Novak ispao u četvrtfinalu od Dominika Tima, pa su mnogi skeptični po pitanju saradnje Amerikanca i Srbina.

- Andre ima mnogo obaveza u životu. Ima veliku porodicu, živi na Zapadnoj obali Amerike. Posvećen je svojoj fondaciji i privatnom biznisu. Već dugo vremena se bavi mnogim, mnogim stvarima. Cijenim što je našao vremena da radi i bude sa mnom. To što je tu nije sjajno samo za mene, već i za tenis. Vidim koliko mu je stalo do ovog sporta, koliko zna. Veoma je zanimljivo čuti njegovu perspektivu, način na koji analizira igru, šta vidi kada je riječ o napretku i povratku na potrebni nivo. Pokušaću da sa Andreom provedem što je više moguće kvalitetnog vremena. Nemamo ništa potpisano, nastavićemo kako smo krenuli i on će biti uz mene koliko osjeća da treba. Prihvatio sam to i veoma sam zahvalan, zaključio je Đoković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.