Održan tradicionalni Luštica Bay golf turnir

Održan tradicionalni Luštica Bay golf turnir

Tradicionalni Luštica Bay golf turnir održan je tokom vikenda na Adi Ciganliji, na terenu Golf kluba Beograd gdje su zaljubljenici u ovaj sport ali i more mogli da uživaju u vrhunskoj igri 44 učesnika i prezentaciji naselja Central, nove etape razvoja grada Luštica Bay, nadomak Tivta, saopšteno je iz Luštice Bay.

U pitanju je treće izdanje Golf turnira Luštica Bay nakon što je u 2015. godini uspostavljena saradnja kompanije Luštica Development i Golf kluba Beograd.

Stableford bruto pobjednica turnira u ženskoj konkurenciji je Dragana Raković dok je u muškoj konkurenciji najbolji bio Damir Baralić. U disciplini najdužeg drajva kod dama sjajna je bila Nevena Terzić, dok je kod golfera, najduže drajverom odigrao Đorđe Zečević.

Pobjedniciturnira

U najjačoj kategoriji, najboji je bio Miloš Krdžić, potom Darko Jovanović, dok je treće mjesto osvojio Aleksandar Flanđunis. Dominantna u B kategoriji bila je Nevena Terzić, potom Branislav Čkrkić, dok je na trećoj poziciji završila Svetlana Ranđić. U C kategoriji do najboljeg rezultata došao je Vojislav Krstić, a slijede ga Dejan Babić i Vojislav Ristović. Luštica Bay, generalni sponzor turnira nagradio je golfere plaketama.

Golf nadmetanje Luštica Bay je usko povezano sa jednim od najljepših resort-a Mediterana – novim gradom planiranim da ponudi sedam hotela, dvije marine, golf teren sa 18 rupa, više od 1500 stanova, vila i porodičnih kuća, te gradsko jezgro. Ovom prilikom predstavljen je Luštica Bay Central, novo naselje u gradu, zamišljeno kao žilu kucavica projekta, odnosno čvorište između ostalih djelova Luštica Bay, sa najviše komercijalnih i administrativnih sadržaja.

Luštica Bay golf teren biće izgrađen na površini od 86 hektara. Teren će imati 18 rupa i spada u kategoriju terena za održavanje turnira u golfu. U sklopu golf terena, planirano je preko 19 hektara zelenila, kao i golf klub. Na lokaciji budućeg golf terena tokom ljetnje sezone postoji i vježbalište za golf.

Golf klub Beograd je smješten na 35 hektara na Adi Ciganliji, raspolaže terenom sa devet polja i udaljen svega četiri kilometra od centra grada.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.