Šćekić čestitao rukometašima: Donijeli ste nam veliku radost
Dragoslav Šćekić

Šćekić čestitao rukometašima: Donijeli ste nam veliku radost

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio je čestitku muškoj rukometnoj reprezentaciji povodom plasmana na Evropsko prvenstvo 2018. godine.

"U ime Opštine Berane i u svoje lične ime, čestitam igračima i stručnom štabu rukometne reprezentacije plasman na Evropsko prvenstvo. Pokazali ste timski duh i karakter kada je bilo najpotrebnije i donijeli nam još jednu veliku radost“, kazao je Šćekić.

On je izuzetno zadovoljan što su svoj doprinos dala i dva igrača iz Berana, Igor Radojević i Marko Čampar.

"Ne želeći nikog da izdvajam iz pobjedničkog tima, moram istaći zadovoljstvo što su svoj doprinos pobjedi crnogorske reprezentacije dala i dva sjajna igrača koji su prve rukometne korake načinili u Beranama. Ova pobjeda je zbog toga i nagrada našoj rukometnoj školi koja je davala i davaće buduće rukometne zvijezde“ istakao je Šćekić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.