Brguljan: Na pobjedu protiv Turske, igrom zaslužujemo prvo mjesto!
"Na pobjedu protiv Turske, igrom zaslužujemo prvo mjesto!"

Svjetska liga

Brguljan: Na pobjedu protiv Turske, igrom zaslužujemo prvo mjesto!

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je prije tri dana u Atini selekciju Grčke 9:8, u petom kolu A grupe Svjetske lige, čime je obezbijedila plasman na finalni turnir.

Pred meč sa Turskom, jedan od naših najboljih vaterpolista i najefikasniji igrač iz prethodne utakmice Draško Brguljan, u kratkoj izjavi za Portal Analitika, ističe da će i večeras ići na pobjedu i da dosadašnjim igrama naši vaterpolisti zaslužuju prvo mjesto u grupi.

- Mislim da smo odradili jako dobar posao kroz cijelo ovo takmičenje. Afirmisali smo veliki broj mladih igrača, koji su dokazali da imaju kvalitet i da su svijetla budućnost crnogorskog vaterpola - kazao je Brguljan i dodao:

- Očekujem pobjedu večeras protiv Turaka. Mislim da smo mnogo kvalitetniji i trebamo maksimalno ozbiljno da uđemo u meč. Tada sam siguran da nikakvih problema neće biti.

Naš proslavljeni vaterpolista se nada da će publika večeras u Igalu svojim prisustvom podržati crnogorske reprezentativce na putu ka maksimalnom učinku u grupnom dijelu takmičenja.

- Nadam se da će utakmica biti dobro posjećena i da ćemo završiti grupni dio takmičenja sa maksimalnim brojem bodova, što smo po mom mišljenju, igrama i zaslužili - zaključio je Brguljan.

Podsjetimo, finalni turnir će od 11. do 16. juna biti odigran u Čeljabinsku.

A. P.