Poslušajte „najvreliju pjesmu na svijetu“(VIDEO)

Poslušajte „najvreliju pjesmu na svijetu“(VIDEO)

Zvijezde nultog dana EXIT festivala, bend The Killers podijelili su sinoć sa fanovima prvi singl sa predstojećeg petog albuma „Wonderful Wonderful“ koji će svjetlost dana ugledati u narednim mjesecima.

 „The Man“ je premijerno predstavljen sinoć na BBC radiju u kultnoj emisiji Annie Mac kao „najvrelija pjesma na svijetu“ i predstavlja fanki glem-rok numeru koja je pravljena za žurke i festivale i sudeći po reakciji kritičara i fanova, prijeti da postane gigantski hit!

Pjevač i frontmen benda Brendon Flauers predstavljajući novu pjesmu otkrio je kako će izgledati i omot za singl na kom je njegov sin Henri.

Kako je rekao za BBC, ideja je došla od kultnog muzičkog fotografa i režisera Entonija Korbijna, koji je inače i ranije sa bendom radio na vizuelnom identitetu njihovih albuma.

Korbijn je poznat prije svega po dugogodišnjoj saradnji sa Depeche Mode, U2, Coldplay i Arcade Fire, ali ćemo njegove spotove odsada gledati za nove hitove Kilersa, dok se njegov sin pojavljuje i u spotu.

Upitan da li je pjesma referenca na njega kada je bio mlađi, Brendon je rekao: "Da, ima tu puno stvari o meni. Kada smo počinjali, osjećao sam se kao da sam božiji dar. Naravno, to je godinama usput nestajalo. Ali, bilo je dobro podsjetiti se te svoje verzije. Mislim da mi je to pomoglo da shvatim ko sam zapravo danas",  ispričao je pjevač.

Inače, numeru je producirao Džek Najf Li, poznat po saradnji sa megazvijezdama poput U2, Robija Vilijamsa, Tejlor Svift i R.E.M,  a prema zvaničnom obavještenju koje su Kilersi izdali, novi album će uskoro biti gotov i biće to, kako kažu, „njihov najnapredniji i najotvoreniji album, krcat zvučnim refrenima i himnama koje će puniti stadione“.

Kilersi su već tokom  koncerta u Atlantik Sitiju, prvog na vrlo ekskluzivnoj turneji u okviru koje će svirati i u Novom Sadu već izveli jednu pjesmu  - „Run for Cover”

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.