Loš povratak za Federera: Izgubio od 302. igrača svijeta
Rodžer Federer

Loš povratak za Federera: Izgubio od 302. igrača svijeta

Švajcarski teniser Rodžer Federer izgubio je u drugom kolu turnira u Štutgartu od Tomija Hasa, koji ga je savladao poslije dva sata igre – 6:2, 6:7 (8:10) i 4:6.

Osvajač 18 Gren Slem titula, poslije pauze od dva mjeseca, vratio se na teren i zaigrao na svojoj omiljenoj podlozi, ali je kao prvi nosilac ispao od njemačkog tenisera, 302. igrača svijeta, prenosi B92.

Švajcarac je odlično započeo meč i rutinski dobio prvi set, ali je 39-godišnji teniser dobio dramatični taj-brejk u drugom i najavio veliku borbu u nastavku. 

Federer je psihički pao u trećem setu, što je Has iskoristio i napravio jedan brejk što mu je bilo dovoljno za pobjedu. 

U narednom kolu Tomi Has će igrati protiv Miše Zvereva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.