Jedinstvo Bemax sa kiparskom Omonijom
Jedinstvo Bemax, Foto: OSCG

Jedinstvo Bemax sa kiparskom Omonijom

Odbojkaši bjelopoljskog Jedinstva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu evropskih šampiona igraće protiv kiparske Omonije, odlučeno je danas žrijebom u Luksemburgu.

Omonija će biti domaćin prvog meča, 18. oktobra u Nikoziji.Revanš je četiri dana kasnije u Bijelom Polju.

Bolji iz dvomeča crnogorskog i kiparskog prvaka u trećem kolu sastaće se sa poljskim Jastržebskim (8. i 12. novembra).

Bjelpoljski tim debitovaće u Ligi šampiona, a treći put nastupiće na evropskoj sceni.

U bjelopoljskom klubu zadovoljni su žrijebom. 

"Ono što znamo o njima je da poslednje 3 sezone dominiraju na Kipru i učesnici su evropskih kupova više od decenije. Prošle sezone su igrali kvalifikacije za Ligu šampiona gdje su ispali od Bleda, a nakon toga pružili jak  otpor Novom Pazaru u CEV Kupu, tako da nas očekuju dueli sa ekipom koja godinama igra jake evropske mečeve.Kada je u pitanju naša ekipa mi ćemo se potuditi da sve poslove oko formiranja tima završimo do početka priprema i da sa kvalitetnim radom na pripremama uz dosta jakih utakmica spremni uđemo u novu sezonu. Ono što nas zabrinjava je kratak period između mečeva koji se igraju 18 i 22 oktobra u Nikoziji i Bijelom Polju. Međutim, činjenica je kada smo mi u pitanju ni u narednoj sezoni neće postojati imperativ rezultata u Evropi, ali ono što je sigurno, je da ukoliko se ukaže prilika za prolaz u naredno kolo, tu priliku nećemo propustiti“, kazao je Slobodan Šebek sportski direktor  OK Jedinstvo Bemax.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.