Pijani par u
Foto:Screenshot

Bez srama

Pijani par u "akciji" u avionu Rayanair-a (VIDEO)

Dok druge aviokompanije neke putnike izbacuju iz aviona zbog neprikladne odjeće, posadi Ryanaira očito nije previše smetalo ono što je radio jedan par na letu iz Mančestera.

 Putnici su bili šokirani vidjevši djevojku i mladića koji su bez imalo srama krenuli u akciju, a dio onoga što su svi vidjeli jedan je putnik zabilježio i kamerom

Putnici su posvjedočili kako je djevojka sat vremena sjedjela mladiću u krilu. Oboje su bili vidno pijani te su se mnogi šalili s njima pitajući ih treba li im prezervativ. No niko nije mislio da će par na kraju zaista imati seks u avionu punom putnika i posade.

– Smijali smo se, no deset minuta kasnije oni su to stvarno učinili. Izgledali su jako pijano, a i prije nego što su krenuli u akciju privlačili su mnogo pažnje – ispričao je Kieran Vilijams koji je sjedio nedaleko od para.

Žena koja je sjedjela pokraj mladića i djevojke posadu je zamolila da je premjeste na drugo mjesto, a nakon što su im se drugi putnici žalili na neprikladno ponašanje para, članovi posade nisu ništa preduzeli.

U Ryanairu su kazali kako istražuju slučaj te da inače ne dopuštaju takvo ponašanje u svojim avionima.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.