Šarapova zbog povrede propušta i Vimbldon
Marija Šarapova

Šarapova zbog povrede propušta i Vimbldon

Marija Šarapova neće učestvovati u kvalifikacijama za Vimldon, pošto se muči sa povredom butnog mišića.

Ruska teniserka nije igrala niti na jednom turniru posle eliminacije u drugoj rundi Mastersa u Rimu, a upravo je tada morala da preda meč zbog povrede, prenosi B92.

Pretpostavlja se da će se Šarapova na teren vratiti krajem jula, kada će sezone trave već uveliko proći.

"Poslije detaljnih pregleda, nažalost neću moći da nastupam na sezoni trave kao što je bilo predviđeno. Nastaviću sa oporavkom, a sledeći turnir na kojem budem nastupala je Stenford", napisala je Maša na Fejsbuk profilu. 

Turnir u Stenford na programu je 30. jula. Podsjećamo, Šarapova se vratila tenisu u aprilu na turniru u Štutgartu poslije 15 mjeseci pauze zbog dopinga. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.