Nadal u finalu Rolan Garosa
Foto:Getty images

10. put

Nadal u finalu Rolan Garosa

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u finale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u polufinalu pobijedio Austrijanca Dominika Tima sa 6:3, 6:4, 6:0.

Devetostruki šampion Rolan Garosa se plasirao u svoje deseto finale u Parizu i postao tek treći teniser u istoriji koji će igrati deset puta u finalu jednog grend slema.

Nadal će se za novu, desetu titulu na Rolan Garosu boriti protiv Švajcarca Stana Vavrinke, koji je ranije danas u prvom polufinalu pobijedio Britanca Endija Mareja.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.