Mahmut Orhan dobio pojačanje: Kad bakica zavrti ploču (VIDEO)
Mahmut Orhan

Na festivalu u Umagu

Mahmut Orhan dobio pojačanje: Kad bakica zavrti ploču (VIDEO)

Mlada zvijezda u usponu, turski DJ Mahmut Orhan, akter je najživljih nastupa širom Evrope, ali čini se da je najveće oduševljenje publike izazvao prije nedjelju dana u Hrvatskoj kada je dobio krajnje neočekivano pojačanje za miks –pultom. Da njegova muzika ne okuplja samo mlađu ekipu, dokazala je jedna simpatična bakica koja je neumorno đuskala tokom sjajne žurke koju je Mahmut napravio na Sea Star festivalu u Umagu.

Ponešena ritmom, bakica se u jednom momentu pridržula Mahmutu na bini, a hedlajner Sea Dance-a ju je domaćinski dočekao i sa zadovoljstvom joj prepustio slušalice i ostale alatke za rad.

Staričin izraz lica dovoljno je govorio koliko joj prija uloga DJ-a, a vrisak publike je bio potvrda da je Mahmut učinio pravu stvar što joj je dao priliku da, vjerovatno, prvi put zavrti ploču.

To je i uradila i izazvala još veće oduševljene prisutnih, ali i osmijeh turskog superstara koji sigurno nosi najsimpatičniju uspomenu iz Umaga.

 

 Kakvo iznenađenje sprema za Jaz i da li će nekoga ugostiti na glavnoj bini Sea Dance-a publika će saznati 15. jula kada će Mahmut nastupiti u samoj završnici festivala sa zvijezdom sa Jamajke Sean Paulom.

Podsjećamo, omiljena „4+1“ akcija fanova Sea Dance festivala traje još samo danas, i u njoj društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon.  Trodnevne ulaznice za Sea Dance (13-15. jul) u prodaji su po promotivnoj cijeni sa 60% popusta, od 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura. Ulaznice se mogu nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.