Nastup Sinklera koji će se pamtiti

Nastup Sinklera koji će se pamtiti

Podgorica je u petak veče bila centar muzičkih dešavanja i to zahvaljujući nastupima svjetskih DJ zvijezda -Antoana Klamarana i Bob Sinklera koji su otvorili ovogodišnje izdanje City Groove festivala.

Nekoliko hiljada ljubitelja elektronskog zvuka ispunili su parter Stadiona malih sportova i sa uživanjem pratili višečasovni program.

DJ Cule član kolektiva Beat At Joe's svojim jednočasovnim nastupom otvori je ovogodišnji City Groove. Iako je publika tokom njegovog nastupa pristizala na Stadion malih sportova, njemu to nije smetalo da pokaže zašto je jedan od najboljih DJ-eva u Crnoj Gori.

citygroove2017DJCULE

To što ovako velike DJ zvijezde ne gostuju u glavnom gradu Crne Gore često, zaintrigiralo je pripadnike svih generacija, a na atmosferi koja je vladala na stadionu ispod Gorice, pozavidjeli bi i mnogo veći svjetski festivali.

Zato je već Klamarana dočekao popunjeniji prostor ispred bine, ali je bilo i onih koji su htjeli da njegov nastup otrpate sa tribina, kako bi bili odmorni za spektakl koji im je obećala glavna zvijezda- Bob Sinkler. No, Klamaran im to nije dozvolio, pa ih je vrlo brzo podigao na noge i natjerao da se spuste na prater ispred bine i đuskaju.

Da se i Klamaranu svidjela energija publike na Stadionu malih sportova najbolje pokazuje činjenica, da je produžio svoj nastup petnaestak minuta, dok je Sinkler strpljivo čekao na bini da preuzme mix pult.

citygroove2017ANTOANKLAMARAN

A onda je, 20-tak minuta nakon ponoći pošto ih je pozdravio Sinkler i odjavio svog zamljaka i kolegu Klamarana, žurka je kulminirala. Ples, aplauz, vriska, ali i pjevanje hitova u glas trajalo je do dva sata nakon ponoći. Iako je želio, nije bilo prostora da Sinkler produži svoj nastup.

Za sam kraj je ostavio jedan od njegovih najvećih hitova “Love Generation”, spustivši tako “zavjesu” na prvo veče festival City Groove. Pošto je sišao sa bine sačekali su ga vjerni fanovi ne bi li uspjeli da ovjekovječe Sinklerovu posjetu Podgorici, Međutim ostali su “kratkih rukava” pošto je Sinkler odlučio da se odmah nakon nastupa vrati u hotel.

citygroove2017

Drugo veče festival City Groove biće u znaku svjetskog zvuka za koji će biti zadućeni domći bend Nighthawk, britanski trip hop sastav Morcheeba i najveća pop zvijezda sa prostora Balkana- Zlatan Stipišić Džiboni.

Ljubitelji fubala imaće priliku da na velikim led zidovima sa strana prate finale Lige šampiona.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.