Indira napustila grupu Colonia!
Grupa Colonia

Indira napustila grupu Colonia!

Da je Indira Levak (43) odlučila napustiti Coloniju prije dvadesetak dana, nije znao niko u izdavačkoj kući dens grupe. Pjevačica je razgovarala o svom odlasku samo s osnivačem Borisom Đurđevićem (44).

"Colonia se nije raspala, ona postoji i dalje s obzirom na to da sam osnivač grupe, vlasnik brenda Colonia, autor muzike i tekstova svih pjesama, stoga mogu raditi s tim što hoću - rekao je muzičar za 24.sata.

Đurđević tvrdi da će grupa i dalje djelovati, a najavljuje da je počeo razmišljati o tome da u bend pozove nove članove. O Indirinim planovima u solo karijeri ne zna puno.

- Otkako smo se dogovorno rastali prije dvadesetak dana, prestali smo razgovarati. Ništa ne znam o Indirinim planovima - rekao je Đurđević. Pjevačica je rekla da je dugo razmišljala o samostalnoj karijeri te se oprostila od grupe, a sjutradan je obožavatelje zbunila tvrdnjom da se na bini neće puno toga mijenjati.

- Ista energija, ista ekipa na pozornici, samo dodajem svježe guzičke ideje cijelom doživljaju - tvrdi ona.

Proteklog se vikenda pohvalila fotografijom s nastupa u Čemincu, gdje je pozirala s plesačicama, koje su je pratile na koncertima, ali ničim nije dala naslutiti kako joj je to posljednji nastup u ulozi pjevačice Colonije. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.