Bad Copy postavio izazove Who See-u
Sea Dance Festival

Zajednički nastup na SDF

Bad Copy postavio izazove Who See-u

Veterani srpske hip hop scene Bad Copy i crnogorski dvojac Who See, kao i prije dvije godine, zajedničkim snagama će podići na noge publiku ispred glavne bine Sea Dance festivala. Kako bi osvježili ovogodišnje nastupe i unijeli više humora u festivalsku priču, članovi beogradskog benda pripremili su crnogorskim kolegama neobične izazove.

„Deda (Dejan Dedović) bi mogao da se jednom rukom udara po čelu, drugom da mazi stomak i viče: „Riba ribi grize rep““, našalio se Timbe.

Ajs Nigrutin je za drugara Nojza imao zahtjevniji zadatak.

„Mora da nauči da igra breakdance i gore i dolje, i onda ćemo vidjeti ko će biti veći reper“, istrčao je sa inovativnom idejom ekstravagantni Ajs.

Ove godine Bad Copy će usijanje pred koncert svjetske zvijezde Šona Pola, 15. jula, napraviti uz domaće megahitove "Esi mi dobar", "Uno, due, tre", "Idemo odmah", „Ljubav ili pivo“ i mnoge druge, a pripremaju, kako kažu, još neka nesvakidašnja iznenađenja.

“Zapalićemo klavir”, našalio se Ajs.

Njegov saborac iz benda Timbe biće zadužen za specijalitet dana.

“Pripremamo crni rižoto”, najavio je ovaj majstor kulinarskih vještina.

Na potezu je kotorski hip-hop tandem.

Deda i Nojz imaju svega mjesec i po dana da se pripreme za nastup i ''challenge'', a da li će odgovoriti izazovu vidjećemo 15. jula na Jazu kada će publika uživati uz domaće megahitove "Esi mi dobar", "Uno, due, tre", "Idemo odmah", „Ljubav ili pivo“ i, vjerovatno, još uvijek neotkrivenim talentima. Ko zna, možda i dočekaju Beograđane na bini sa još neobičnijim zadatkom.  

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.