Zatvara se Bokeška ulica zbog festivala City Groove

Promo žurka u subotu

Zatvara se Bokeška ulica zbog festivala City Groove

Velika promo žurka trećeg City Groove festivala zakazana je za subotu 27. maj, a zbog ovog događaja na nekoliko sati biće zatvorena Bokeška ulica.

Za dobru atmosferu biće zadužen DJ Voice, a žurka počinje u 21 sat.

Ovogodišnji City Groove festival biće održano na podgoričkom Stadionu malih sportova od 2. do 4. juna.

Prvog festivalskog dana  publika će imati priliku da po prvi put u Podgorici uživa u nastupima  francuskih DJ-eva i producenata Bob Sinclara i Antoine Clamarana, dok će im domaća podrška biti crnogorski DJ Cule iz organizacije Beat At Joe's.

Druge večeri nastupiće domaći sastav “Nighthawk”, kao i britanski bend “Morcheeba” i hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni.

Završno veče festivala biće u znaku rok muzike, a počeće svirkom benda “Highway”, dok će nakon njih publika imati priliku da čuje bendove “Queen Real Tribute” i “Psihomodo pop”.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 9,90 eura za jedno veče. Kao i prethodnih godina, ulaz za završno veče muzičkog hepeninga biće slobodan.

Kako su saopštili organizatori, ovogodišnji festival imaće i svoju ekološku stranu, pa će City Groove učestvovati u projektu UNDP-a “Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori”.

Tako će 50 centi od svake prodate ulaznice biti uplaćen za takozvani Zeleni fond.

Za sve zainteresovane iz Nikšića tokom festivalskih dana biće organizovan autobuski prevoz od njihovog grada do Stadiona malih sportova. Cijena povratne karte po osobi je samo tri eura.

Festival koji će označiti i početak manifestacije Podgoričko kulturno ljeto organizuje agencija Comfortably Numb, a više informacija o festivalu možete naći na www.koncerti.me.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.