Povratak Azarenkove: Planira da igra na Vimbldonu
Viktorija Azarenka

Bivša prva teniserka svijeta

Povratak Azarenkove: Planira da igra na Vimbldonu

Bivša prva teniserka svijeta Bjeloruskinja Viktorija Azarenka namjerava da učestvuje na turniru u Vimbldonu, što će biti njeno prvo takmičenje poslije rođenja sina.

Azarenka nije igrala od prošlog maja i Rolan Garosa, kada se povukla u prvom kolu, a u decembru je rodila sina Lea, javlja Beta.

Takmičenje na Vimbldonu počinje 3. jula, a 27-godišnja Bjeloruskinja rekla je da je spremna da se vrati takmičenjima.

"Leo je na neki način rekao da želi da vidi London i Vimbldon", rekla je Azarenka, prenijeli su britanski mediji.

Ona je nedavno rekla da će se vratiti takmičenjima krajem jula, ali ipak planira da odigra jedan turnir na travi uoči Vimbldona.

Prema pravilima WTA, Azarenka može da vrati svoj renking, šesto mjesto na listi, ako odigra turnir u roku od 12 mjeseci od porođaja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.