Novi trend ovog ljeta: Šljokičasta zadnjica

Novi trend ovog ljeta: Šljokičasta zadnjica

Postalo je jasno da više ne postoje pisana pravila, a svakodnevno smo svjedoci novih trendova koji krše sve.

Instagram postaje glavno mjesto prikupljanja novih trendova, čak i za velike brendove i kompanije koje su do juče diktirale pojam ljepote. 

Upravo to se opet dogodilo.

Zadnjica sa šljokicama posljednji je trend među Instagram populacijom, koji je ovih dana ugledao i prve proizvode na našim policama za postizanje upravo tog izgleda. Posebno objašnjenje ovog trenda nije potrebno.

Stavite šljokice na vanjski dio zadnjice, bedara ili donji dio leđa, no postoji jedno pravilo. Nemojte štedjeti na šljokicama, što više to bolje. Inspiracija Pompom makeup je nova Instagram opsesija Živimo u svijetu Instagrama i naravno da su mnoge stvari koje viđamo na ovoj društvenoj mreži nastale namjenski za nju.

Naravno da odeđeni makeup look koji vas inspiriše možete vidjeti samo na Instagramu i nigdje više. I, iskreno, dobro je da je tako.

U suprotnom, šta biste rekli kada biste na ulici vidjeli djevojku čije je lice ukrašeno pompom raznobojnim mekim kuglicama? Da, pompom, onom pompom koji smo do sada viđali na kapama, šalovima, eventualno sandalama, ali ne i na licu. Sve do sada. Sada je ovaj simpatični ukras postao sastavni dio makeupa, a koliko god zvučalo bizarno, izgleda slatko.

U suštini, ne postoji tačan način kako da odradite svoj pompom makeup jer je potrebno samo da imate gomilu ovih loptica koje možete da rasporedite svuda po licu kako vam padne na pamet. Bilo gdje, oko usana, oko trepavica, u jednoj boji, raznobojne…

Eto simpatičnog i totalno drugačijeg selfija!

Nezavisne novine

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.