Gvinet Montenegro spavala sa 10.000 muškaraca, tvrdi da ih najbolje poznaje
Ilustracija

U periodu od 12 godina

Gvinet Montenegro spavala sa 10.000 muškaraca, tvrdi da ih najbolje poznaje

Australijanka Gvinet Montenegro prošla je kroz razne životne izazove, koji su je sačekali tokom studija neurolingvističkog programiranja (NLP).

Poslednji položeni ispiti su bili poslednje čega se lijepog seća, jer je ubrzo prilikom izlaska u grad neko ubacio drogu u piće i silovao je, prenosi Super žena. 

To je ostavilo veliku traumu, a posledice su gubitak samopouzdanja, depresija, osjećaj manje vrijednosti. 

Upravo to ju je gurnulo u seks-industriju, u kojoj je provela skoro 20 godina, a kako kaže, zarada od 1.000 dolara za samo jedan sat joj je bila tada veoma primamljiva. 

Počela je prvo kao plesačica, pa striptizeta, a onda i seks radnica. U periodu od 12 godina spavala je sa više od 10.000 muškaraca. 

Upravo zato napisala je knjigu "10.000 man and counting" u kojoj je riješila da ženama otkrije šta je sve naučila o njima... 

"Muškarci pretežno nisu grubi tokom seksa, tek mali broj klijenata je htio da eksperimentiše i tražio da se pomjere granice." 

"Mnogi od njih su željeli da razgovaraju sa mnom, da se ispovijede i otkriju svoje emocije." 

"Tražili su prijatelja ili su htjeli da igraju neke igre umjesto seksa " 

"Mnogi su bili oženjeni, a htjeli su seks s samo kako bi se opet počeli osjećati "kao muškarci".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.