U par koraka stanjite nos pomoću šminke
Foto: youtube.com

I to je moguće

U par koraka stanjite nos pomoću šminke

Šminka može da napravi revoluciju na vašem licu. Ovo su savjeti kako da uz bronzer, četkicu za obrve, četkice za nanošenje pudera u prahu i određene nijanse bronzera vizuelno promijenite izgled vašeg nosa.

Korak 1. 

Nanesite tečni puder. Uz pomoć tanke četkice povucite dvije ravne linije sa svake strane nosa - od kosti ispod obrva pa sve do kraja nosa. 

Korak 2. 

Nanesite hajlajter da bi posvijetleli sredinu nosa. Nijansa treba da bude nijansu ili dvije svjetlija od vašeg tena. 

Korak 3. 

Ako je vrh vašeg nosa malo širi, nanesite hajlajter samo do polovine nosa. Za konturisanje nosa umjesto hajlajtera možete da koristite i bijelu ili bež sijenku za oči. 

Korak 4. 

Linije na nosu ujednačite pomoću sunđera za puder. Linije koje ste povukli ne smijete da izbrišete, one moraju da izgledaju suptilno na vašem licu, piše Super žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.