Federer propušta Rolan Garos!
Rodžer Federer

Federer propušta Rolan Garos!

Švajcarski teniser Rodžer Federer (35) je izjavio da neće igrati na Rolan Garosu.

"Mislim da je najbolje da propustim sezonu na šljaci ove godine i pripremim se za travu i tvrdu podlogu. Zaključio sam da igranje na šljaci nije u interesu mog tenisa i fizičke pripreme za ostatak sezone. Radujem se učestvovanju na Rolan Garosu sljedeće godine", naveo je Federer putem društvenih medija.

Dodao je da će mu nedostajati fanovi iz Francuske, gdje se igra turnir.

C41ur1W0AAUW1a1

Inače, Rolan Garos je na programu od 22. maja do 11. juna.

Švajcarac je rekorder po broju grend slemova, pošto ih ima čak 18, a Roland Garos je osvajao jednom 2009. godine. Federer se sada okreće prvo sezoni na travi i grend slemu koji je osvajao najviše puta u kraijeri, Vimbldonu (7), a potom slijedi sezona na betonu i USA Open.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.