Crnogorska rukometašica sa grčkim klubom AEK osvojila duplu krunu
Ana Milačić

Bravo Ana

Crnogorska rukometašica sa grčkim klubom AEK osvojila duplu krunu

Crnogorska rukometašica Ana Milačić, student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i apsolvent na Studijskom programu za sportske trenere za rukomet, sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke.

Sezonu su, kako je kazala i sama Milačić, završili na pravi način, porazili Paok u finalnoj seriji i na njihovom terenu proslavili titulu šampiona.

"Najbolja odluka koju sam donijela je prelazak iz Soluna u Atinu, iz Kluba Paok", kazala je Milačić za sajt UCG.

"Niije bilo lako jer sam prešla u redove najvećeg rivala. Prihvatanje novog poduhvata me srodilo sa najdivnijim saradnicima u mojoj karijeri. Član kluba sam postala u decembru i krenuli smo ka zacrtanom cilju - duploj kruni. U februaru smo dominantno osvojili Kup. Nastavili smo sa kvalitetnim treninzima na čelu sa sjajnim i uspješnim trenerom Aleksandrom Sašom Živulovićem, a u međuvremenu napravili jednu lijepu rukometnu priču i ugostili Veselina Vujovića", kazala je ona.

Milačić je svoju rukometašku karijeru započela u RK "Budućnost", gdje je prošla sve kategorije, a igrala je za reprezentativne selekcije Crne Gore, kao i za Naisu (Niš), Lokomotivu (Zagreb), Metalurg (Skoplje), Paok (Solun) i Nea Ionia (Atina). 

Dupla kruna proslavljena u Solunu, na terenu najvećeg rivala Paok-a, na neki način istorijska - bez poraza osvojena,  služi za ponos i Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, čiji je Milačić apsolvent.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.