Sjutra od podne  ulaznice za Sea Dance po cijeni od 14,99 eura

Sjutra od podne ulaznice za Sea Dance po cijeni od 14,99 eura

Sjutra, od 12 časova,fanovi Sea Dance festivala imaće jedinstvenu priliku da nabave jednodnevne ulaznice po specijalnoj poklon cijeni i to od samo 14,99 eura za svaki od tri dana festivala pojedinačno.

Ovo je ujedno i cijena sa 50% popusta u odnosu na redovnu. Količine ulaznica po ovoj poklon cijeni, biće veoma ograničene i dostupne posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. S obzirom na ogromno interesovanje koje vlada za kupovinu jednodnevnih ulaznica, onima koji žele i da obezbjede ulaznice po poklon cijeni savjet je da već od 10 časova zauzmu svoje mjesto u redu, poručuju organizatori festivala.

Po isteku zaliha ograničenih ulaznica po poklon cijeni, jednodnevne karte za Sea Dance festival u Crnoj Gori moći će da se nađu po novoj promo cijeni.  
 
Podsjećamo, još uvijek je u toku i akcija „4+1“, namijenjena svim onima koji žele danezaboravno ljetnje festivalsko iskustvo podijele sa svojom ekipom.

Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu Exit Avanturu,petu ulaznicu dobiće na poklon!  Aktuelna cijena četvorodnevne ulaznice za Sea Dance festival,  iznosi 29.99 eura, a za Exit Avanturu (Sea Dance + Exit) 67 eura, a mogu mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Više informacija na www.seadancefestival.me 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.