OVO muškarci tokom seksa uvijek primijete
Ilustracija

OVO muškarci tokom seksa uvijek primijete

Kada je seks u pitanju, rijetko će koji muškarac primijetiti da su nam grudi nejednake veličine, ali zato će svi primijetiti ovo.

Količinu inicijative

Muškarci obožavaju inicijativu i entuzijazam kod žena s kojima su u krevetu, a upravo prema tome ocjenjuju i kvalitet seksa. 

Govor tijela

Kao što će primijetiti da je žena ukočena, muškarci će primijetiti i ako je opuštena, gipka i ako se kreće prirodno. To ujedno znači i da će primijetiti ako se žena kreće neprirodno, tj. ako glumi.

Naše oči

Muškarci vole kad ih žena tokom seksa gleda u oči ili kad proučava njihovo tijelo - to smatraju znakom uživanja i samouvjerenosti. Ako skrivamo pogled ili nesigurno očima gledamo po sobi, to će im biti jasan znak da ne uživamo.

Naš dah

Ne govorimo o mirisu, govorimo o tome kako naše disanje zvuči tokom seksa. Ako je ubrzano i uzbuđeno, to će dodatno uzbuditi muškarca jer će znati da uživamo.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.