Evo kada žene počinju da varaju muževe
Ilustracija

Evo kada žene počinju da varaju muževe

Žene počinju da varaju iz raznih razloga. Vjerovatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila hemija među njima, iako se još vole.

Da ga žena prevari, svakom je muškarcu zastrašujuća pomisao, no sasvim je izgledna, pokazali su rezultati istraživanja. Portal za oženjene i udate, gdje mogu naći partnere za vanbračne afere (Victoria Milan), navodi da se na toj platformi nalazi više od pet miliona članova, a nedavno je proveo studiju među svojim korisnicima kako bi utvrdili kada žene počinju da varaju svoje partnere.

Pregledom korisničkih podataka žena svih doba iz zemalja širom svijeta, uspjeli su saznati kada žene započinju vanbračnu vezu. Trideset posto registriranih članica iz Velike Britanije, a koje traže vanbračnu aferu, imaju između 25 i 29 godina. Špankinje najčešće varaju u dobi između 40. i 44. godine.

Žene iz Sjedinjenih Država najčešće će se upustiti u aferu u dobi od 35 godina. Najčešće je riječ o ženama koje su u braku u prosjeku 8,5 godina, a pokazalo se da će žene globalno najčešće početi da varaju kada su u braku 7 - 8 godina, tvrdi osnivač portala za upoznavanje vanbračnih partnera, Sigurd Vedal.

Počinju da varaju iz raznih razloga. Vjerovatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila hemija među njima, iako se još vole, napominje. Ima i onih koji imaju brak otvorenog tipa, pojašnjava, i u tom slučaju oba partnera imaju i druge partnere kako bi zadovoljili fizičke potrebe dok oboje i dalje imaju jaku emotivnu vezu jedno prema drugome.

Večernji list

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.