Andre Agasi novi trener Novaka Đokovića?
Novak Đoković

Andre Agasi novi trener Novaka Đokovića?

Nekada najbolji teniser svijeta Andre Agasi glavni je kandidat da postane trener Novaka Đokovića, prenose brojni svjetski mediji.

Đoković se prije nekoliko dana rastao sa kompletnim stručnim štabom i trenerom Marijanom Vajdom, a Agasi bi mogao da bude to veliko ime koje je srpski teniser najavio kao novog trenera.

Kako navodi britanski list Dejli telegraf, ukoliko zaista bude dobio posao, Agasi se neće pojavljivati na svim Đokovićevim turnirima, već će njegova uloga biti ograničena na 10 do 12 nedelja godišnje, uključujući grend slemove i završni masters turnir, zbog čega bi Novak angažovao još jednog trenera da ga stalno prati, prenio je Tanjug.

Amerikanac je nedavno izjavio da nema namjeru da se vrati na Tur, posle spekulacija da bi mogao da bude trener Niku Kirjosu, ali je Đoković veliki izazov za svakog teniskog stručnjaka.

Agasi je tokom igračke karijere osvojio 60 titula, među kojima osam grend slemova, a ima i zlatnu medalju sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.