Bivši trener Đokovića: Od Pariza je sve krenulo nizbrdo
Novak Đoković

Bivši trener Đokovića: Od Pariza je sve krenulo nizbrdo

Gebhard Gritč, bivši kondicioni trener Novaka Đokovića, komentarišući rezultatsku krizu u koju je zapao srpski teniser, izjavio je da nije jednostavan put do uspjeha.

Podsjetimo, Đoković je iznenadio teniski svijet odlukom o raspuštanju cijelog stručnog tima.

Nakon što je Đoković javnosti objavio informaciju o prekidu saradnje s trenerskim štabom, Grič je poručio da se do uspjeha ne može stići na lagan način.

"Ne može se uspjeh tek tako ostvariti. Prekretnica je bila osvajanje Rolan Garosa, bio je to Novakov posljednji veliki cilj. Stres i umor su nakon toga došli do izražaja, a od Pariza je sve krenulo nizbrdo", kazao je Grič, prenosi AA.

Novak je osima Griča otpustio i trenera Marjana Vajdu te fizioterapeuta Miljana Amanovića.

U posljednjih 11 mjeseci Đoković je u rezultatskoj krizi - izgubio je prvo mjesto na ATP listi, a nije osvojio niti jedan od tri Gren Slema u tom periodu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.