Iznenadićete se: Ovo je idealan broj seksualnih partnera!
Ilustracija

Iznenadićete se: Ovo je idealan broj seksualnih partnera!

Upoznavanje i razgovor sa novim partnerom je jedan od najljepših perioda u vezi, a kada na red dođe priča o ranijim seksualnim aktivnostima javlja se onih neprijatnih nekoliko minuta.

Mnogi se plaše da je njihov broj preveliki i da bi mogao negativno da se odrazi na mišljenje partnera, pa čak i da se susretnu sa osudom. 

Sada je jedna studija otkrila šta muškarci i žene misle o idealnom broju seksualnih partnera a broj je, sigurni smo, veći nego što očekujete. 

Istraživanje je pokrenuo sajt za upoznavanje patnera "Illicit Encounters" koji je došao do podatka da je savršen broj partnera 12, a sa ovim su se saglasili i muškarci i žene. 

Na pitanje zašto je ovaj broj idealan, oba pola su istakla da je važno da partner u krevetu pokaže seksualno eksperimentisanje i liberalnost. 

S druge strane, neko ko je imao manje od 10 partnera smatran je previše konzervativnim i seksualno neiskusnim, govori istraživanje. 

Takođe, muškarci i žene su bili istog mišljenja da su osobe koje imaju više od 19 partnera previše sebične, teško uhvatljive i nepovjerljive.

Super Zena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.