Neriješeno u Slovačkoj, prokockali pobjedu
Foto: RSCG

Neriješeno u Slovačkoj, prokockali pobjedu

Rukometaši Crne Gore igrali su neriješeno sa Slovačkom u gostima 27:27, u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Sedam sekundi prije kraja, Vuko Borozan je postigao 11. gol i činilo se da je donio veliku pobjedu rukometašima Crne Gore.

I onda, kiks svojstven samo ekipama sa ovih prostora - “lavovi” su dopustili da Slovaci za šest sekundi izvuku lopti iz mreže, izvedu je sa centra i na crti nađu samog igrača.

Marko Lasica je napravio grub faul i dobio direktan crveni karton, a Tomaš Urban je devetim pogotkom donio bod Slovačkoj.

Da je večeras pobijedila, a zatim to ponovila i u subotu u Bijelom Polju, Crna Gora bi bila na pragu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Ovako će morati da se bori do posljednjeg kola i gostovanja Rusiji u Moskvi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.