Pjevačica našla čestitke sa svojim likom, pa kupila sve zalihe
Adel, Foto: Getty

Pjevačica našla čestitke sa svojim likom, pa kupila sve zalihe

Adel je u prodavnici u centru Londona ugledala čestitke na kojoj je njen lik sa natpisom "Hello, it's me". Njena reakcija je oduševila prodavca. Kupila je sve čestitke.

Kada je vidjela čestitke Adel je, prema pisanju strane štampe, počela da se smije. Prodavačica u radnji na Sloan skveru u Londonu kaže da nije mogla da vjeruje da će kupiti sve zalihe.

Ona i kolege nisu mogli da vjeruju da je ona uopšte ušla u njihovu radnju. Nije bila našminkana, a na glavi je imala šešir, a svi su je odmah prepoznali.

"Šalila se da će da tuži kompaniju, jer koriste njenu sliku", rekla je prodavačica suvenira. A onda je objasnila da će čestitke poslati prijateljima i porodici kao šalu. Kupila je sve i napustila radnju.

Bulevar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.