Serena Vilijams slučajno objavila na Snepčetu da je trudna
Serena Vilijams

Serena Vilijams slučajno objavila na Snepčetu da je trudna

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je danas da je slučajno objavila da je trudna, pošto je greškom postavila fotografiju na društvenoj mreži Snepčet.

Prva teniserka svijeta je 19. aprila postavila svoju fotografiju u žutom jednodijelnom kupaćem kostimu, na kojoj se vidi trudnički stomak, uz poruku: "20 nedjelja". Ona je odmah obrisala sliku, ali je njen predstavnik za medije nakon toga potvrdio vijest o trudnoći, piše Beta.

Vilijams (35) je rekla da se svake nedjelje slikala, kako bi pratila tok trudnoće.

"Čuvala sam ih i bila sam dobra u tome, ali sam jednom pogriješila", rekla je Vilijams, prenijeli su američki mediji.

Vilijams je navela da je u januaru saznala da je trudna, dva dana prije početka prvog grend slem turnira u sezoni, Australijan opena. Ona je u finalu pobijedila stariju sestru Venus i sa 23 grend slem trofeja postala rekorderka Open ere.

"Nije bilo lako. Slušate priče o ženama u trudnoći, da imaju mučnine, da osjećaju umor, da su pod stresom. Morala sam da sakupim svu tu energiju, i kako kažu, 'da je stavim u kesu i bacim'. Trudna ili ne, niko to nije znao, bila sam favorit za osvajanje turnira. Kad god igram od mene se očekuje trofej. Ako ne osvojim titulu, to je zapravo mnogo veća vijest", navela je ona.

Serena Vilijams bi trebalo da se porodi na jesen, a sigurno do kraja sezone neće igrati.

"Sigurno planiram da se vratim na teren. Još nisam završila", rekla je Vilijams i dodala da joj je velika inspiracija njena godinu dana starija sestra Venus.

"Ako ona još igra, znam da i ja mogu da igram. To što ću biti majka, to je novi dio mog života. Moja beba će biti u loži pored terena i navijati za mene", rekla je Serena Vilijams.

Ona se u decembru vjerila sa suosnivačem društvene mreže Redit Aleksisom Ohanijanom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.