Policija Dubaija vozi najbrže i najjače  automobile na svijetu
Policijski automobili u Dubaiju

Policija Dubaija vozi najbrže i najjače automobile na svijetu

U Dubaiju policija može da se pohvali da voze najbrže i najjače automobile od svih policijskih snaga u svijetu, među kojima je i Bugati Vejron.

Policija u Dubaiju je čak dobila i sertifikat od Ginisovih rekorda zbog ovih superbrzih automobila, kojih imaju 14 u jedinici, prenosi BBC.

Iako djeluje prepotentno, za uslove kakvi postoje u Dubaiju, ovakva "flota" je vrlo korisna za obavljanje policijskih zadataka.

Pored Bugatija, u garaži snaga reda i mira grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, nalaze se još Aston Martin One-77, Bentley Continental GT, tri hibrida Porše Panamera i dva BMW i8s.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.