Rezervišite na vrijeme ulaznice za City Groove
Foto: City Groove

Ulaz za završnu noć slobodan

Rezervišite na vrijeme ulaznice za City Groove

Ulaznice za treće izdanje City Groove festivala biće puštene u prodaju početkom maja. Komplet ulaznica za festival u pretrodaji moći će da se kupi po cijeni od 17,90, a ona važi do 20.maja.

Rezervacije se mogu napraviti na facebook stranici festivala City Groove. 

Poslije 20. maja, cijena ulaznice je 9,90 eura za jedno veče.

Kao i prethodnih godina, ulaz za zvršnu noć biće slobodan.

''Treći festival City Groove biće održan na Stadionu malih sportova od 2. do 4. juna. Prvog festivalskog dana publika će imati priliku da po prvi put u Podgorici uživa u nastupima francuskih DJ-eva i producenata Bob Sinclara i Antoine Clamarana. Druge večeri sa publikom će se družiti britanski bend “Morcheeba” i hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni, dok će festival svojim koncertima zatvoriti bendovi “Queen Real Tribute” i “Psihomodo pop”'', saopštili su organizatori. 

Ovogodišnji festival dio je manifestacije Podgoričko kulturno ljeto, a organizuje ga agencija Comfortably Numb.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.