Muška moda: Pocijepane farmerke (FOTO)

Muška moda: Pocijepane farmerke (FOTO)

Farmerke zauzimaju posebno mjesto u ormaru svakog modernog, urbanog muškarca, a u zavisnosti od modela i dizajna dosta govore i o vašem stilu.

Ako vam se dopadaju "pocijepani" modeli, dobra vijest je da ni ove sezone ne silaze sa modnog trona, naprotiv, na vrhu su liste listi najpopularnijih komada odjeće jačeg pola!

Iako se najčešće nose u opuštenijim prilikama, uglavnom uz patike, u njima možete da se pojavite i na nekim ne previše formalnim događajima, pod uslovom da ih uklopite sa nekom dobrom kožnom jaknom i udobnim cipelama od meke prevrnute kože.

22letofarmerice620x0

Novosti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.