Nije se depilirala godinu dana, a onda je objavila sliku svog dlakavog tijela (FOTO)
Foto: Instagram

Nije se depilirala godinu dana, a onda je objavila sliku svog dlakavog tijela (FOTO)

Fitnes blogerka Morgan Mikenas sa svojih sedam hiljada pratilaca na Instagramu podijelila je fotografiju svojih dlakavih nogu i pazuha, nadajući se da će ih inspirisati da prihvate prirodnu ljepotu.

Fotografije su u međuvremenu završile na naslovnim stranama većine stranih medija.

Morgan na svom Instagram profilu uglavnom objavljuje fotografije svog tijela nakon što se počela baviti bodibildingom.

 

Објава коју дели Morgan Mikenas (@i_am_morgie) дана

Nakon godina depilacije, prošle godine odlučila je baciti brijač zauvijek, a od početka 2016. godine nije brijala ni noge ni pazuhe.

 

Објава коју дели Morgan Mikenas (@i_am_morgie) дана

"Postoji više razloga zašto sam to odlučila, oduzimalo mi je previše vremena. Predugo je to sve, tuširanje, brijanje svega, pranje kose, pranje tijela. Jednostavno, jednog dana sam rekla da to više neću raditi. Kad su dlačice narasle shvatila sam da je zapravo jako prijatno, prilično su meke", kaže Morgan.

 

Објава коју дели Morgan Mikenas (@i_am_morgie) дана

Dodaje da ne želi da sad svi na svijetu prestanu brijati svoje pazuhe i noge. Samo želi inspirisati druge.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.