Ova jeziva maska za lice je novi hit u svijetu ljepote

Ova jeziva maska za lice je novi hit u svijetu ljepote

Iako svako malo iskoči neki hit u svijetu ljepote, ovaj posljednji prilično je jeziv te vam ne bi bilo svejedno da na ženu s ovakvom maskom na licu naletite negdje po danu, a zamislite po noći.

Ova maska za lice sastavljena je od peptida, koji potiču rast kolagena te biljnih ekstrakata, koji umiruju i njeguju kožu lica. Ove dvije stvari i pojedinačno zvuče vrlo impresivno, a zamislite tek kada se spoje...

Upravo zato, ne čudi previše da su žene širom svijeta poludjele za ovim proizvodom.

Ne čudi previše niti činjenica da je maska nastala u Južnoj Koreji, jer korejska kozmetika u posljednje vrijeme postaje sve popularnija, a konkretno ovu masku čine tri sastojka, koja se miješaju, a zatim stavljaju na lice. Maska bi se na njemu trebala držati pola sata, a zatim isprati kao i obično.

Firma koja ju je napravila dala je i jedan savjet svim korisnicama, a to je da bi se trebale što manje micati, s njom na licu, što će posebno razveseliti njihove ukućane, koji bi ih se mogli prestrašiti, jer maska na licu izgleda vrlo zastrašujuće.

Uprkos tome, njene korisnice se kunu u to kako ona čini čuda za kožu.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.