HIT modni detalj: Ovog proljeća omiljene prugice

HIT modni detalj: Ovog proljeća omiljene prugice

Ako volite prugice, ove sezone slobodno pustite mašti na volju i kombinujte ih kako god želite, poručuju svetski dizajneri.

Ne brinite, nećete pogriješiti čak ni ako uklopite više komada odjeće na "štrafte", jer sve varijante su u trendu! Uspravne, horizontalne, iskošene, različitih dužina i širina, asimetrične...

Važno je samo da odaberete kroj koji vam kroj najbolje stoji. Dame koje najviše cijene klasičnu eleganciju mogu da se odluče za haljinu na crno-bijele, teget-bijele ili sivo-bijele prugice ili kombinaciju pantalona, blejzera i bluze na crveno-teget pruge.

pruge

Ako želite da naglasite obline, odlučite se za usku suknju od trikotaže sa prugama, savjetuju stilisti, dok za vitkiji izgled preporučuju uske farmerke sa uspravnim tankim prugicama. A ukoliko više volite prugaste detalje, opredijelite se za tašnu, ešarpu, ranac ili cipele u retro stilu.

Novosti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.