Četiri poze za super seks u automobilu
Ilustracija

Četiri poze za super seks u automobilu

Ako vam je misionarski položaj u krevetu dosadio, raspirite vatricu seks igricama u svom automobilu (naravno, na mjestu na kom nećete imati publiku).

1. Poza 69 na zadnjem sjedištu

Poza 69 je nabolja zato što oboje možete paralelno uživati ali pripazite: neke muškarce ta poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju, pa predlažemo da on počne zadovoljavati vas malo prije nego što vi zadovoljite njega.

2. Seks na haubi

Zašto bi se uopšte gurali u automobilu ako je napolju lijepo i toplo proljećno veče. Naslonite guzu na rub haube ili se okrenite licem prema njoj i nagnite. Nakon seksa možete uživati u pikniku pod zvijezdama. Čovjek ogladni, zar ne?

3. Poza  "Vazdušni jastuci"

On sjedi na suvozačevom mjestu, a vi mu sjedite u krilu. Zaronite mu glavu među svoje grudi i pustite ga neka se poigra s njima, prije nego što krenete u pravu "akciju".

4. Predigra bez penetracije

"Glavno jelo" sačuvajte za kasnije, kod kuće, a u automobilu započnite predigru koja će uključivati oralni seks i gledanje masturbacije partnera (ali bez penetracije, ma kako napaljeni bili). Nećete moći dočekati da vas lift doveze do vašeg sprata. Zapravo, i ne morate. Jeste li ikada imali seks u liftu?

cosmopolitan.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.