Poslušajte novu pjesmu Željka Bebeka
Željko Bebek

Poslušajte novu pjesmu Željka Bebeka "Ono nešto naše" (VIDEO)

Provjereni hit tandem, Branimir Mihaljević i Fayo, autori velikog Bebekovog prošlogodišnjeg hita 'Ja po kafanama' koji je, sa blizu 5 miliona YouTube pregleda, predstavljaju novu pjesmu – 'Ono nešto naše'!

Pjesma je to u maniru najvećih hitova Željka Bebeka koja svojom dojmljivom energijom i prodornim Željkovim glasom, toliko posebnim i unikatnim, ne ostavlja prostora za ravnodušnost, prenosi 24.sata.hr.

Publiku će sigurno oduševiti i prateći video spot u režiji sve traženijeg dvojca Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića koji su odlično pogodili atmosferu pjesme prikazavši opušteno druženje vjernih prijatelja uz karte i piće.

Radnja spota je utoliko autentičnija što su na snimanju učestvovali neki od najboljih Bebekovih prijatelja, njegov prateći bend te sin Zvonimir koji inače svira gitaru i pokazuje veliki talent.

'Ono nešto naše'  treći je singl nakon 'Prvak svijeta' i 'Ja po kafanama' kojim Željko Bebek najavljuje novi studijski album koji će izaći do kraja ove godine.  

Poslušajte pjesmu:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.