Evo sa kim Šon Pol sprema sledeći hit

Evo sa kim Šon Pol sprema sledeći hit

Šon Pol je jedan od trenutno najpopoularnijih i najuspješnijih muzičara, bar kada su top liste u pitanju. Nema ni jedne na kojoj se ne nalazi neka od njegovih pjesama, a saradnja sa ovim Jamajčaninom svakom garantuje hit. Otuda i ne čudi što su saradnju sa njim zakazali Šakira i Dejvid Geta.

Naime, upravo sa njima je Šon Pol snimio numeru koja bi uskoro trebalo da bude objavljena, a koja je najavljena još prošle godine.

Kako će naredni ljetnji hit i jedan od prvih singlova sa novog Šakirinog albuma zvučati, među prvima će čuti publika na Sea Dance festivalu gdje će jedan od hedlajnera biti upravo Šon Pol. Uz to, on je potvrdio i da radi na singlu sa Major Lazerom.

U nizu velikih zvijezda sa kojima je sarađivao, od Bijonse, Sie do Clean Bandit, ipak nedostaje jedno ime koje je Šon Polu neostvaren san.

- Kad god me pitaju sa kim bih volio da radim, ja se nadam da će ona to nekako pročitati! Radi se o Ališi Kiz. Ona ima tako čist pristup muzici i čini se da voli i cijeni muziku sa Jamajke. Čini se kao da bi to bila prirodna saradnja. Takođe, već imam spremnu pjesmu za Kejti Peri - ispričao je muzičar za "Gotham Magazin".

Šon Pol nastupiće trećeg dana ovogodišnjeg Sea Dance festivala, 15. jula. Ulaznice za sva tri dana festivala trenutno se mogu se naći po cijeni od 29.99 eura, a više informacija možete naći na www.seadancefestival.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.