Pavle Sekulić svira vilionu i klavijature i grabi ka finalu Pinkovih zvezda!
Pavle Sekulić

Podgoričanin osvaja publiku širom regiona

Pavle Sekulić svira vilionu i klavijature i grabi ka finalu Pinkovih zvezda!

Pavle, ti si u ovoj grupi najbolji večeras. Otpjevao si fenomenalno. Veoma lijepo izgledaš i veoma si se lepo obukao. Pravi gospodin. Ovako je Dara Bubamara u subotu veče govorila nakon što je u takmičenju Pinkove zvezde nastupio Pavle Sekulić iz Podgorice.

Pavle ima 29 godina, a muzikom je počeo da se bavi od malih nogu. 

"Nižu muzičku školu sam zavrsio u Moskvi, odsjek violina. S obzirom da sam kao klinac imao veliku želju da sviram violinu, moji roditelji su me podrai u tome i moglo bi se reći da su oni uticali na to da se bavim muzikom. Pored violine sviram i klavijature. Nastupam, imam svoju ekipu koja me prati", priča Pavle za portal Kodex. 

Odgovarajući na naše pitanje, a kada je u pitanju žiri Pinkovih zvezda, Pavle kaže da  cijeni mišljenja svih pet članova podjednako. Za samo takmičrnje Pinkove zvezde kaže da  su zaista nešto divno što se dogodilo u njegovom životu. 

"To je najgledanije muzičko takmičenje koje pruža šansu svakom takmičaru da se predstavi pred milionskim auditorijumom. Što se tiče plasmana, volio bih da što dalje doguram u ovom takmičenju jer ovo je jedno veliko iskustvo za mene i svaki nastup  je za mene veliki uspjeh", poručuje on. Na pitanje sa kim bi sa naše  estrade volio da snimi duet jednog dana, Pavle kaže da još uvijek nije razmišljao o tome.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.