Avion prebukiran, na silu izvlačili putnike(VIDEO)
Foto:Screenshot

Avion prebukiran, na silu izvlačili putnike(VIDEO)

Avion američke aviokompanije Junajter erlajns bio je prebukiran kada je trebalo da poleti iz Čikaga, zbog čega je osoblje pozvalo dobrovoljce da napuste avion. Pošto se niko nije javio, izabrana su četiri prekobrojna putnika, a jedan je na silu izbačen iz aviona pošto je odbio da ga napusti.

Video snimak koji pokazuje kako obezbjeđenje nasilno izvlače jednog putnika kroz prolaz iz prebukiranog aviona proširio se društvenim mrežama.

Kompanija Junajted erlajns saopštila je da su tražili dobrovoljce da napuste let iz Čikaga zato što je bio prebukiran, a kad se niko nije javio oni su po slučajnom uzorku izabrali četiri putnika.

Pošto jedan od četvoro odabranih nije želio da napusti avion, pozvana je u pomoć policija.

Video snimak koji je snimila jedna putnica pokazuje troje pripadnika obezbjeđenja kako izvlače čovjeka iz sjedišta i vuku ga duž prolaza. Čuje se vrištanje i drugi putnici kako uzvikuju "Bože" i "Vidite šta ste mu uradili".

Let je nastavljen bez tog putnika posle trosatnog zakašnjenja.

Jedan putnik je kasnije rekao da čovjek koji nije želio da izađe s leta objasnio da je ljekar i da je imao zakazane pacijente za naredni dan. Prema njegovim riječima, neko od zaposlenih se izvinio putnicima kada je avion poletio.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.