Realne šanse da Nikola Peković završi karijeru
Nikola Peković

Vjerovatno više neće igrati

Realne šanse da Nikola Peković završi karijeru

Trener Minesota Timbervulsa, Tom Tibodo izjavio je da postoje realne šanse da Nikola Peković završi karijeru.

Snažni centar je već propusti čitavu sezonu, a u posljednje dvije godine igrao je na svega 12 utakmica.

"Ne vjerujem da će opet zaigrati. Mislim, to je na njemu i na doktorima, ali slušajući šta mi oni govore i šta Nikola kaže ne očekujem da nam se planovi sa njim ostvare", rekao je Tibodo.

Predsjednik Partizana operisao je Ahilovu tetivu u aprilu 2015 godine, poslije dugog oporavka se vratio, ali je ubrzo obnovio povredu, koja ga je odvojila od terena do daljneg.

To je bio veliki udarac za tim, s obzirom da je Peković bio ključni igrač ovog tima godinama unazad.

Pamte se njegove sjajne sezone, a posebno ona 2013/2014, kada je prosječno davao 17,5 poena po meču, igrajući skoro 31 minut po utakmici.

"Nećemo se oslanjati na njega", zaključio je trener Minesote.

Izvor:Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.