Po objavljenoj fotografiji, ovaj par zarađuje i do 9 000 dolara (FOTO)
Foto: Instagram

Po objavljenoj fotografiji, ovaj par zarađuje i do 9 000 dolara (FOTO)

Džek Moris i Loren Bulen žive onako kako mnogi mogu samo da požele. Upoznali su se prošle godine na Fidžiju, a dane provode dokumentujući svoja putovanja besprijekornim fotografijama, na čemu mogu da zarade i do 9.000 dolara – po samo jednoj objavi na „Instagramu“.

Moris, 26-godišnjak porijeklom iz Mančestera, trenutno ima dva miliona pratilaca na toj društvenoj mreži, a Bulenova, 23-godišnjakinja iz Australije, prati ga sa 1,2 miliona osoba koje svakodnevno prate njihova zajednička putovanja.

Zarađuju dovoljno novca od brendova i turističkih kompanija koje u potpunosti sponzorišu njihove redovne avanture širom svijeta.

Putovanjef2

U tekstu koji je postavio na njihov sajt DoYouTravel, Džek je objasnio nekoliko pojedinosti posla iz snova. Otkrio je da putuje svijetom od 2012. godine, a da je prethodno čistio tepihe pet godina. Zasad je posjetio 45 zemalja, od kojih je 20 sa Lorin.

Putovanjef71

Par uglavnom fotografiše sat vremena posle zalaska sunca, jer tada obično bude najmanje gužve na fenomenalnim lokacijama koje obilaze.

Putovanjef6

Navodno neće prihvatati ponude i objavljivati fotografiju određenog brenda ukoliko im se ne ponudi 3.000 dolara i više, prenosi Bord panda.

Putovanjef5

Sljedeće destinacije su im Tahiti, Južna Amerika i Finska.

RTS/Bord panda

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.