Zvijezde Sea Dance-a haraju muzičkim top listama
Sea Dance Festival

Imaju novi hit

Zvijezde Sea Dance-a haraju muzičkim top listama

Zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance-a bile su vrijedne u prethodnom periodu. Engleski soul muzičar Džon Njuman, koji će otvoriti festival na Jazu, lansirao je novi singl nastao u saradnji sa norveškom DJ atrakcijom i producentom Kigom. Sa druge strane, Šon Pol, koji će nastupiti u završnici festivala, obara nove rekorde - hitom "Rockabay" deseti put osvaja Bilbordovu Hot 100 listu.

''Never let you go'' naziv je novog singla koji je norveški DJ i producent Kigo snimio sa engleskom soul zvijezdom Džonom Njumanom, a kojom je zapalio masu na ovogodišnjem Ultra Music festivalu. Publika u Majamiju bila je u stanju ekstaze kada se Kigo pojavio na stejdžu i premijerno zavrtio, bez sumnje, novi hit koga krasi prepoznatljiv glas zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala, .

Publika ovogodišnjeg Sea Dance festivala imaće priliku da čuje novu numeru John Newmana 13. jula, kada će ovaj sjani britanski vokal spektakularnim nastupom otvoriti četvrto izdanje Sea Dance festivala.

seanpaul1

Foto: Šon Pol

''Ikona „dancehalla“, zvijezda sa Jamajke Šon Pol slavi mali jubelj - hit “Rockabye” je njegov deseti singl koji se našao u vrhu Bilbordove Hot 100 liste. Ovaj mega hit, koji je Pol snimio sa britanskim bendom ''Clean Bandit'' i sjajnom pjevačicom Ana Mari, ugledao je svjetlost dana u oktobru prošle godine i više od devet nedjelja je proveo na  vrhu UK liste najboljih singlova. Takođe, “Rockabye” je osvojio top liste u 20 različitih zemalja'', navodi se u saopštenju SDF.

Numera "Rockabye", koja je osim simpatija publike i muzičke kritike, osvojila i nominaciju za prestižnu Gremi nagradu, oda je samohranim majkama.

''Mnogo mi se svidjela pjesma kada sam je prvi put čuo, ali nijesam očekivao ovakav uspjeh'', istakao je u jednom od svojih intervjua hedlajner ovogodišnjeg Sea Dance-a Šon Pol

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.