Iz Niša do Berlina i Milana za manje od pet eura
Ilustracija

Specijalna ponuda avio karata

Iz Niša do Berlina i Milana za manje od pet eura

Lou-kost avio kompanija Rajan er počela je prodaju velikog broja avio karata za letove na Niškom aerodromu tokom maja po cijenama već od 4,99 eura.

U ovu ponudu Rajan era uključeni su letovi iz Niša za Berlin, Bratislavu, Dizeldorf i Milano, kao i iz tih gradova za Niš, saopštio je Rajan Er.

Rezervacije su moguće do četvrtka, 6. aprila, u ponoć, na sajtu te avio kompanije.

“Naša specijalna ponuda karata po sniženim cijenama je savršena prilika za sve oni koji žele da putuju za proljećni odmor, po cijenama od već 4,99 eura na odabranim linijama u Nišu tokom maja. Ponuda ističe 6. aprila u ponoć, pa pozivamo klijente da požure", navela je predstavnica te avio kompanije Kjara Ravara, prenosi N1 Beograd.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.