Stigao novi remix funki groove hita
Fatboy Slim

14.jul Sea dance

Stigao novi remix funki groove hita "Where U Iz" Fatboy Slima(VIDEO)

Legendarni britanski DJ i producent Fatboy Slim, na samo par mjeseci od dolaska na ovogodišnji Sea Dance festival, objavio je novi singl "Where U Iz", četiri godine nakon velikog hita "Eat, Sleep, Rave, Repeat".

Originalna numera se u etru našla početkom marta, a odmah nakon nje je uslijedio remix koji je uradila britanska zvijezda novog talasa KDA, kao i verzija muzičkog dua Chocolate Puma koju je Fatboy predstavio na svom nedavnom nastupu. 

Pionir big beata ranije je u okviru svojih setova vrtio nedovršenu stvar koja je nosila ime "Where You Iz", a 2015. Fatboy je pozvao sve znatiželjne producente, amatere da se okušaju i naprave svoju verziju pjesme. Na Soundcloudu je izbacio i četiri odabrana miksa trake prepravljene po izboru producenata iz četiri različite britanske regije.

Novi hit dobio je modifikovano ime "Where U Iz" i novi old school zuk s funky beatom, a ostao mu je prepoznatljivi lyric sample "Where you is, is where you at, but you can't beat that with a baseball bat" koji korijene vuče iz starih hip-hop dragulja.

Hit singl "Where U Iz"

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.