Cedevita u finalu ABA lige
Foto: ABA liga

Cedevita u finalu ABA lige

Zaprepčani su u majstorici polufinala pred svojim navijačima savladali Partizan sa 87:78 i četvrti put stigli do same završnice regionalnog takmičenja.

Do sada nijednom nisu podigli pehar - 2012. su izgubili od Makabija (87:77), 2014. od Cibone (72:59), a 2015. od Crvene zvezde (3:1 u pobjedama).

Beograđani bi i ovog puta mogli da im budu protivnici, ali moraju u utorak u majstorici u Železniku da savladaju Budućnost Voli.

Miro Bilan i Džanan Musa su bili najefikasniji u pobjedničkom timu sa po 16 poena, a dva manje je dao Luka Babić.

Partizan nije iskoristio šansu, jer se već u 1. minutu povrijedio najbolji igrač hrvatskog šampiona, Rajan Boutrajt. Vil Hečer je bio najbolji sa 16 koševa, a pratili su ga Uroš Luković sa 13, Vanja Marinković i Mihailo Andrić sa po 10.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.